Tilbagebetalings- og returret

Betaling

Følgende betalingsmuligheder accepteres

KREDITKORT: Visa, Mastercard, American Express. Visa og Mastercard er verificeret med en sikkerhedskode. Betalingen trækkes fra dit kort, når du sender en ordre.

Ved betaling med udenlandske kort opkræver vi et gebyr på Mastercard / Foreign Visacard i henhold til NETS gældende satser for 2014. Dankort og Visa Electron & debetkort er pålagt et gebyr på 1,45 kr. Dine kortoplysninger gemmes ikke af Ambassador, men er krypteret via Secure Socket Layer (NETS SSL) -protokollen. Ingen oplysninger videregives til tredjemand.

Levering

Vi har 1-3 dages leveringstid. Du lægger de ønskede varer i kurven, går til check-out, udfylder de nødvendige felter, og derefter modtager du en bekræftelse på, at ordren er gennemgået.

Forsendelse

Ambassador har gratis forsendelse i Danmark. GLS er ansvarlig for al forsendelse hos Ambassador. Priser til udlandet oplyses separat efter land.

Retur og bytte

Vi bytter eller tager dine varer tilbage op til 14 dage fra modtagelse, dette gælder også salg og salgsfremmende varer. Du skal dog sikre dig, at varerne modtages af os inden for 14 dage efter din modtagelse. Op til lukning og helligdage skal du være opmærksom på, at disse også er inkluderet i returdagene. Varen skal være i nøjagtig samme stand som ved modtagelse. Der skal være intakte returmærker fra Ambassador, ligesom da du modtog fra os. Porto ved retur betaler kunden. Husk altid at returnere som en forsikret pakkepost. Ambassadør kan ikke gøres ansvarlig for tabte pakker eller mail. Gem altid din kvittering, indtil vi har modtaget pakken og sendt beløbet tilbage.

Garanti

Efter dansk lovgivning har kunden 24 måneders garanti på varer. Vi har dog valgt at forlænge dette, og du har 10 års garanti. Garantien dækker defekter i produktet, der ikke er forårsaget af fejlvask, slid eller forkert brug. Efter modtagelse bedes du kontrollere produktet for fejl og rapportere det til Ambassador inden for 14 dage eller så hurtigt som muligt. Vi vil derefter beslutte, om produktet er berettiget til garanti, og om nødvendigt bytte til et identisk eller lignende produkt og alternativt erstatte produktet. HUSK ORIGINAL FAKTURA SKAL INKLUDERES! Ellers har du ingen garanti hos os. Porto vedr. klagen holdes af dig. VENDER TILBAGE

Afbestilling af ordre i henhold til danske salgsregler har du ret til at annullere din ordre for enhver vare købt fra AMBASSADOR -mærket for fuld refusion. Afbestilling af ordre skal sendes via e -mail til: cm@ambassador1867.com

Hvis din ordre imidlertid allerede er blevet behandlet, skal du returnere ordren til os. Læs afsnittet Returner eller byt en vare herunder. Returner eller byt en vare, hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, skal du blot returnere varen eller varerne til os i deres originale stand inden for 14 dage efter modtagelsen. Vi udsteder en fuld refusion (eksklusiv original leveringsgebyr) ved modtagelse, eller bytter varen til en anden størrelse / farve, hvis det foretrækkes. Bemærk: varen er dit ansvar, indtil den når os. For din egen beskyttelse anbefaler vi, at du sender pakken ved hjælp af en leveringstjeneste, der forsikrer dig om varens værdi. Giv os et sporingsnummer for den returnerede vare. Omkostningerne ved at returnere varen til os er dit ansvar. Pakken kan tage op til 7 arbejdsdage at blive returneret til vores lager, medmindre den sendes via særlig levering.

For at returnere en vare skal du skrive en e -mail til: cm@ambassador1867.com . Send den returnerede pakke følgende adresse, og husk at angive afsenderens adresse:

A/S Pablo – Ambassadør 1867
Humlebæk Strandvej 39
3050 Humlebæk
Denmark Telefon +45 4032 4788

cm@ambassador1867.com

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger ved returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, vil omkostningerne ved returforsendelse blive fratrukket din refusion.

Vedlæg venligst en seddel i den returnerede pakke med det originale ordrenummer, som findes på din ordrebekræftelse. AMBASSADOR-mærket accepterer ikke returnering af ikke-defekte varer, der er blevet slidt og tags fjernet. Ved modtagelse af en ordre, hvis en vare er blevet modtaget uden mærker, skal kunden underrette os (via telefon eller e-mail) samme dag, hvis de ønsker at returnere. Vi anbefaler kraftigt alle kunder at kontrollere beklædningsgenstanderne grundigt ved levering, før de fjerner eventuelle vedhæftede mærker og før bortskaffelse af en original emballage. I tilfælde af manglende tilbagelevering af varer til os inden for de fastsatte frister, har vi ret til at opkræve eventuelle omkostninger ved genopretning af varerne, selvom de er gyldigt annulleret. Vær opmærksom på, at internationale told og salgsafgifter IKKE refunderes for forsendelser uden for Det Europæiske Fællesskab (EU). Hvis den vare, du modtog, er defekt, bedes du rapportere det, når du skriver en e -mail til cm@ambassador1867.com , med angivelse af dit ordrenummer, dit navn og adresse, detaljer om produktet og årsagen til returnering, og om du har brug for en refusion eller en udskiftning. Vi vil derefter rådgive om, hvordan du fortsætter med returneringen. Du har 14 dage fra modtagelsen af den defekte vare til at returnere den til os. Forsendelse af forkerte varer, hvis den vare, du modtog, ikke er, hvad du oprindeligt bestilte, bedes du rapportere det, når du skriver en e -mail til info@loulowe.com med angivelse af dit ordrenummer, dit navn og adresse, detaljer om produktet og årsagen til returnering, og uanset om du har brug for en refusion eller en udskiftning. Vi vil derefter rådgive om, hvordan du fortsætter med returneringen. Denne returpolitik påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Ambassador 1867 giver 10 års garanti på produktfejl ved normal brug inden for 10 år fra købsdatoen. Produkter vil blive udvekslet med identiske eller lignende produkter. Ambassador 1867 vurderer, om et produkt er berettiget til en bytte. Skatter fra lande uden for EU dækkes ikke. Forsendelsesgebyrer dækkes ikke. Original kvittering skal sendes med produkter.
Hvis du vil bruge din garanti
kontakt cm@ambassador1867.com .

For instruktioner om afsendelse af varer til udveksling, følg venligst instruktionerne fra returafsnittet ovenfor.

Vælg sprog og valuta