Historien om Ambassador 1867

Ambassador since 1867 er et stolt og traditionsrigt brand med en lang produktion og designhistorie. Brandet har eksisteret i mere end 100 år og ud over at stå for eksklusivitet og klassisk elegance holder vi gamle designdyder i hævd og ser det som et ærefuldt erhverv, at klæde manden på i et stiligt, klassisk design.

Vi er indbegrebet af slow fashion med en innovativ tilgang og forsøger altid på bedste vis at fusionere klassiske og moderne elementer. Vi designer, fremstiller og sælger pyjamasser, slåbrokker, nattøj og homewear i eksklusive metervarer til den elegante mand, som går op i kvalitet, designudtryk og en elegant pasform.

Hos Ambassador since 1867 står vi selv for hele designprocessen, udvikling af egne metervarer, vi er til stede under vævningen og ser til, når vores systuer fremstiller produkterne. Generelt arbejder vi med mangeartede metervarer og designudtryk, for at skabe tøj der passer til flere behov, anledninger og sæsoner. Vores særlige omhyggelighed betyder desuden, at vi tilbyder hele 10 års kvalitetsgaranti.

Vi går i høj grad op i at være troværdige, bæredygtige og ikke mindst at have en etisk tilgang til alle vores processer. Vores produkter fremstilles udelukkende med særlige certifikater, der sætter høje standarder for både medarbejdere og miljøet.

Historien om Ambassador since 1867 tager sin begyndelse i slutningen af 1800-tallet, hvor Danmark oplever en kulturel og industriel udvikling, der strømmer ind over landets grænser fra andre dele af Europa. Danskerne vil have de samme moderne produkter som vores naboer og Ambassador since 1867 begynder at fremstille kvalitetspyjamasser til danske mænd, og bliver på kort tid et veletableret brand.

Pyjamassen bliver designet med respekt for den klassiske, britiske og franske tekstil- og skræddertradition, og bliver i Danmark dengang som nu forbundet med en god nats søvn, afslapning, indendørshygge og tid i familiens selskab.

I dag er Ambassador since 1867 ejet af fætrene Christian og Christoffer Melchior. Begge har familier involveret i tekstilbranchen generationer tilbage. Førstnævnte overtog virksomheden i 2007. Brandets historie og de værdier, det stod for, tilgangen til de eksklusive metervarer og hans egen ekspertise, erfaring og baggrund i branchen, udgjorde det perfekte match. Christian ville gerne føre ånden videre i virksomheden, bruge egne kompetencer til fordybelse i produktet og udnytte sin viden og kendskab til væveteknikker og tekstiler. Han ønskede især at fokusere på kvaliteten, og forsætte med at opgradere produktet. I 2022 kom Christoffer til med fokus på at styrke firmaets tilstedeværelse på de digitale platforme.

Ambassador since 1867 er essensen af eksklusivitet med en gennemarbejdet produktportefølje. Vi har stor erfaring og en særlig stolt designarv, der har etableret brandet i branchen og ikke mindst den danske nattøj- og pyjamaskultur. Efter mere end 100 år bliver nogle af vores første designmønstre stadig brugt – og det er med stor stolthed i hjertet.

I dag kan du købe Ambassador since 1867 i mere end 150 forretninger i Danmark samt i over 75 herrebutikker i udlandet, primært i Europa.

Vi tror på at den gode kvalitet og det klassiske, elegante design vil give dig ekstra glæde og velvære i hverdagen. Vi indbyder til selvforkælelse, meditativ afslapning og ro, så du kan restituere og få fornyet energi til morgendagens udfordringer.

Vælg sprog og valuta